COMO AUDIO

Tom DeVesto & Como Audio

Visionair Tom DeVesto bleef trouw aan zijn missie van de afgelopen 40 jaar, om een nieuwe ervaring te brengen in de markt van consumenten elektronica. DeVesto keert terug met een nieuwe basis in Boston met een nieuw bedrijf "Como Audio". Zijn doel kwalitatieve producten maken voor de muziekliefhebber.

Waarom kiezen voor Como Audio?

Tom verliest nooit de missie uit het oog: maak een kwalitatief product dat de nieuwste technologie ondersteunt, eenvoudig te bedienen, een onderscheidend ontwerp, klein en compact, en klinkt geweldig!

Smart Audio

Multi-room

Voor degenen die een eenvoudigere oplossing willen, plaats onze modellen in verschillende kamers, download onze gratis app en binnenkort geniet u van muziek door uw hele huis. Bedien uw muziek overal en overal.

Speel verschillende bronnen in elke kamer af of synchroniseer alle kamers om af te spelen van dezelfde bron. Het is multi-room op uw voorwaarden.

Como Control App

De control applicatie zowel voor IOS en Android toestellen. De control app converteert uw smart-apparaat naar een draadloze touchscreen-controller voor uw Como systeem. Volume regeling, bronnen kiezen, EQ presets, internetstations raadplegen,... je kunt het allemaal met de Como app.

WWA gecertificeerd

Verhoog het IQ van uw Como slimme luidspreker systeem door commando's uit te spreken tegen uw Amazon Alexa-apparaat. Geniet van het gemak van basis handsfree bediening van uw Como Audio Musica, Solo, Duetto en Amico met werken met Alexa.

www.comoaudio.eu